Workshop 'Het Kleurenlicht van de Chakra's'

 

Chakra’s komen tot uitdrukking in de vorm van kleuren en patronen die we in ons leven manifesteren en in de manier waarop we denken, voelen en omgaan met de situaties waar het leven ons voor plaatst.

 

Het chakrasysteem ontstond meer dan vierduizend jaar geleden in India en kan beschouwd worden als een uit zeven niveaus bestaand filosofisch model van het Universum. Het woord 'Chakra' stamt uit het Sanskriet en betekent 'Draaiend Wiel'. Een Chakra is te beschouwen als een ontvangststation; als een transformator van Kosmische of Universele energie. Door de draaiïng van een Chakra kan ons stoffelijk lichaam deze energie opnemen en afgeven. Er zijn zeven Hoofdchakra's die elk een andere energetische, mentale en fysieke functie en ander levensgebied hebben. Tussen deze zeven Hoofdchakra's lopen verbindingswegen, die mede een grote rol spelen in dit energetisch proces.

Elk Chakra en elke verbindingsweg is onlosmakelijk verbonden met de energievibraties van een van de twaalf kleuren van de Kleurenster.  

Tijdens deze workshop leer en ervaar je deze verbondenheid, en het doel van deze vebindingswegen. Hierdoor krijg je een diep en vernieuwend inzicht in de wisselwerking tussen de Chakra's en een nieuwe manier om deze in balans te brengen met onder andere Kleurenlicht. 

 

Aantal deelnemers: maximaal 5

Workshopbedrag: € 95,00 (10:00uur-16:30uur)
(incl. Biologische lunch, koffie, thee en fris) 

Kom je met 3 personen: €75,0/per persoon

Kom je met 5 persoen: €65,00/per persoon 

Tevens is voor deelnemers aan deze dag een syllabus//werkboek ‘Het Kleurenlicht van de Chakra’s’ te koop: € 22,50

 

Data: Zie Agenda 

 

Direct inschrijven > 

 

 

Shiva zei:"Wakker, in slaap of dromend, ken jezelf als Licht"
Boek der Geheimen, deel 2 soetra 75