Workshop Chakra's & Dieren

In deze workshop gaan we ontdekken en ervaren hoe je kleuren kunt toepassen om de Chakra's bij dieren in balans te brengen.

 

Dieren hebben, net als mensen, zowel een energieveld rond hun fysieke lichaam als ook Chakra's. 

De zeven hoofdchakra’s bij dieren bevinden zich op vergelijkbare plaatsen als bij mensen. Bovendien hebben dieren een extra Chakra, het Brachiale Chakra of Sleutelchakra. Dit Chakra ligt aan weerszijden van het lichaam in het schoudergebied. Het is het belangrijkste bij alle dieren en geeft direct toegang tot alle andere chakra's. Het is het centrum dat eveneens betrekking heeft op de dier-mens interactie. 

Tijdens deze workshop leer je locatie, functie, lichaamsgebied en tekenen van disbalans van de zeven hoofdchakra's bij dieren, en die van het Brachiale Chakra. Leer je door wat en waarom een Chakra uit balans kan raken, want het is de vraag in hoeverre een dier in de dier-mens interactie zijn of haar chakra's kan leven of uiten.

Ook leer je een chakra, welke uit balans is te herkennen, en te behandelen en te ondersteunen met  kleurenlicht, kleurproducten en andere helingsstrategieën.   

 

Aantal deelnemers: maximaal 6

 

Tijdsduur: 10:00uur-17:00uur
Inloop vanaf: 9:40uur

Workshopbijdrage: € 85,00 (incl. biologische lunch, koffie, thee, fris) 
Tevens is voor deelnemers aan deze dag een syllabus//werkboek ‘Dieren en Chakra’s’ te koop: €17,50.

Cursusdata: zie Agenda 2018

 

Direct inschrijven >

 


 

 

 

"Want een dier is niet zomaar een exemplaar van een soort, maar een individu met een eigen aura en chakra's; een individu met een eigen binnenwereld en eigen beleving van zijn omgeving."
Constance

barco zacht