Systemisch werken met Kleur

Tijdens dit consult representeren de door jou gekozen flessen uit het Aura-Soma® Kleurenlichtsysteem, de onbewuste dynamieken die binnen systemen plaatsvinden. Op deze manier worden deze zichtbaar en doorvoeld.

 

Systemisch werk en opstellingen

Er zijn altijd verbindingen tussen leden van een systeem. We zijn allemaal deel van dat systeem. De familie waarin we geboren zijn, de organisatie waarin we werken, de streek of het land waarin we wonen, de wereld waarin we leven, etc. We worden beïnvloed door en we beïnvloeden het systeem waar we deel van uitmaken. Ook het dier en zijn eigenaar kunnen beschouwd worden als delen van een systeem.

Degene die inzicht wil krijgen in de dynamiek binnen een systeem (gezin, familie, mens en dier, organisatie, etc.) kiest uit de 115 Equilibriumflessen van het Aura-Soma kleurensysteem die flessen, die de personen, dieren of thema’s die deel uitmaken van zijn of haar systeem, representeren. Door de flessen wordt weerspiegeld wat er in  het systeem werkelijk speelt.

 

Bij opstellingen kunnen thema’s aanschouwelijk gemaakt worden over, bijvoorbeeld:

  1. Inzicht in persoonlijke thema’s
  2. Inzicht in verstoorde verhoudingen
  3. Verbinding tussen dier en eigenaar
  4. Inzicht in wat je dier je wilt vertellen
  5. Inzicht in fysieke en/of mentale klachten bij je dier
  6. Inzicht in verhoudingen tussen dieren onderling
  7. Etc.

 

Bij deze opstelling, de zogenoemde 'Structuuropstel-ling', geven de kleuren en de verhoudingen van de kleuren van de gekozen Aura-Somaflessen extra inzicht in het thema of proces dat speelt binnen het door jou opgestelde systeem. 


Consultprijs: € 65,00 (maximaal 2½ uur)


 

"Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven"

O.Holmes 

IMG 0357