KleurenNumerologie van je naam en geboortedatum

Dit consult is een combinatie van Numerologie en Kleuren. Je zult verrast zijn te ontdekken welke invloed de kleuren van de naam die je bij je geboorte hebt gekregen, en je geboortedatum op jou hebben. 

 

Numerologie, de leer of taal van de getallen en hun betekenis voor de mens en zijn leven, wordt beschouwd als een oude esoterische leer. Deze leer werkt niet alleen met de getallen, maar koppelt ook letters aan getallen. Met andere woorden: er bestaat een verband tussen de letters van ons alfabet en getallen.

Tijdens dit consult zul je ontdekken welk verband. Een verband dat inzichtelijk wordt gemaakt door de getallen weer te koppelen aan de Equilibriums van Aura-Soma®. Op deze manier krijg je onder meer inzicht in:

  1. Je karakter
  2. Je volledig potentieel
  3. De manier waarop jij de zaken aanpakt
  4. Je levenspad
  5. Je verhouding tot de ander; bijv. je partner, kind of dier.

 

Al bij al krijg je op deze manier letterlijk een 'Kleurrijk Kijkje in jezelf' en zul je niet anders dan kunnen (h)erkennen dat getallen grote invloed hebben op je leven en van belang zijn om je leven beter te kunnen begrijpen.  


Consultprijs:  € 75,00 (maximaal 2½ uur)
Incl. Documentje van de Equilibriums volgens de numerologie van jouw naam en gebortedatum. 

 

"Ieder van ons krijgt een geheel eigen karakter, wordt wat niemand anders precies kan zijn, en doet wat geen ander precies kan doen."
William Ellery Channing