Astrologische KleurenBlauw-druk

Tijdens dit consult krijg je inzicht in de Astrologische Blauwdruk die is ontstaan op het moment van je geboorte. Jouw blauwdruk wordt inzichtelijk gemaakt door een combinatie van Systemisch werken, Kosmische punten van je geboortehoroscoop en de KleurenEquili-briums van Aura-Soma®.

 

De geboortehoroscoop kun je beschouwen als de blauwdruk van alles wat potentieel tot je persoonlijkheid behoort als je dit volledig vrij en bewust zou kunnen leven. Over het algemeen wordt de persoonlijkheid echter niet volledig vrij geleefd, omdat dat niet strookt met de waarden van familie of samenleving. 

 

Tijdens dit consult kijken we naar:

  1. Ascendant en Descendant. Deze twee punten vertegenwoordigen respectievelijk de energie van het IK-bewustzijn en de energie van het onderbewustzijn of innerlijk gevoelsleven.
  2. De Zuidelijke en Noordelijke Maansknoop. Deze twee punten vertegenwoordigen respectievelijk de energie waar je vandaan komt en de energie waar je naar toe gaat.
  3. De Zwarte Maan. Dit punt vertegenwoordigt de energie van je oerwijsheid; de wijsheid van je Ziel. 
  4. Medium Coeli (MC) en Imum Coeli (IC). Deze twee punten vertegenwoordigen respectievelijk de energie van jouw ultieme bestemming in de materiële wereld en de persoonlijke en de emotionele omgeving die aan de wortels van jouw wezen liggen.  
  5. Cheiron. Dit punt vertegenwoordigt de energie waar je jouw 'pijn' ervaart en waar je jezelf moet leren genezen.
  6. Pars Fortuna. Dit punt vertegenwoordigt de energie van je Geluks-punt;  ‘jouw schat’ in datgene wat je een geluksgevoel geeft.

 

Al deze punten zijn tevens verbonden met de energiën van een van de 72 Engelen van de Kabbalah. Elk van deze Engelen heeft de energie van een specifiek deel van de Scheppingskracht van de Bron in zich. Hun taak is je bij te staan en deze eigenschappen voor je ontwikkeling hier op aarde, stap voor stap, bewust en vrij te maken.


Consultprijs: € 95,00 (Incl.Biologische lunch, koffie, thee, sap)
Incl. Geboortehoroscoop, documentje met een uitwerking van de verschillende Equilibriums van jouw Astrologische KleurenBlauwdruk.

Syllabus 'Astrologische KleurenBlauwdruk: €17,50

 

Data: Zie Agenda 2018

 

 


 

"De vrije wil is het vermogen met plezier te doen wat ik moet doen."
C.G.Jung