Consult voor dieren

Tijdens een consult voor dieren geef ik een advies dat  is gebaseerd door mijn in de loop der jaren opgedane kennis van natuurgeneeskunde, systemisch werk en Traditionele Chinese geneeskunde.  Basisprincipe van alle disciplines is het ondersteunen van de natuurlijke, aangeboren helingskracht van elk wezen. Deze ondersteuning kan gegeven worden in de vorm van maatregelen (bijvoorbeeld inzicht over de aard van het dier, adviezen over huisvesting, voeding) en/of het toedienen van natuurlijke remedies.


Doel

Het advies heeft als doel om, samen met de eigenaar of verzorger, helder te krijgen welke fysieke en/of mentale onbalans bij zijn dier(en) speelt, en vooral om helder te krijgen wat de oorzaak is van deze onbalans. Dit laatste is niet altijd gemakkelijk te achterhalen, maar wel van wezenlijk belang om het dier weer echt in balans te krijgen.


Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

                          

Natuurgeneeskunde is een complementaire helingswijze die het zelfhelend vermogen van het dier aanspreekt en derhalve niet te beschouwen is als een vervanger van reguliere diergeneeskunde.


 


 

 

 

"Problemen worden niet opgelost door nieuwe informatie te verstrekken, maar door schikking van hetgeen we altijd al hebben geweten."
Ludwig Wittgenstein