Activiteiten: Mens

Om je meer kennis, inzicht en handvatten voor jezelf aan te reiken maak ik gebruik van de Aura-Soma Kleurenlicht therapie, ontwikkelt door de Engelse Vicky Wall.

Ik bied je tijdens een Aura-Soma consult of Aura-Soma workshop de mogelijkheid en ruimte jezelf te leren kennen. Uitgangspunt zijn de kleuren van de 116 Aura-Soma flessen, de Equilibriums. Soms verhelder ik een en ander nog met het Chakrasysteem, met Numerologie, Tarot, Astrologie of Systemisch werk (Familie opstellingen). Ieder consult en iedere workshop is daardoor verrassend, leerzaam en uniek. Aura-Soma blijkt steeds een sleutel te zijn; de sleutel naar processen van verleden, heden en tegenwoordige toekomst.Aura-Soma Consult
  • Systemisch werken: Onbewuste beperkende dynamieken, die binnen familie- of organisatiesystemen spelen, worden zichtbaar via de door jou gekozen Aura-Soma flessen.
  • Vier Flessenkeuze: Inzicht in jouw leerprocessen van verleden, heden en toekomst, door het kiezen van 4 flessen uit het totaal van de 115 Aura-Soma Equilibriumflessen.
  • Numerologie: Door een combinatie van Aura-Soma en Numerologie ontdek je welke invloed jouw naam en geboortedatum op jou hebben.
  • Astrologische Blauwdruk: Door een combinatie van Aura-Soma en je geboortehoroscoop ontdek je alles wat potentieel tot je persoonlijkheid behoort als je dit volledig vrij en bewust zou kunnen leven.
  • Geboorte Engelen: Unieke kennismaking met de Engelen die jou begeleiden en welke van de 115 Equi-libriums deze energie├źn zichtbaar en voelbaar maken.

 

Workshops

 

Aura-Soma Dagen

  • Engelen, Kabbalah en Levensboom. Tweedaagse workshop waarin je Engelen, Kabbalah en Levensboom niet alleen volgens de leer van de Kabbalah maar tevens systemisch gaat bekijken en ervaren. 
  • Essentie, Innerlijk Kind en de Kleurencode van de Tijdslijn. Maak kennis met de kleur van jouw Essentie en de kleuren van jouw Innerlijk Kind. Kijk en ervaar welke rol deze spelen bij het uitzet-ten van de Tijdslijn uit een Vier-Flessenconsult. De nadruk ligt niet bij de Drie Schalen, maar richt zich op het flessenverloop van de Tijdslijn.
  • Het Kleurenlicht van de Chakra's. Leer de locatie, de functie, het lichaamsgebied en de tekenen van disbalans van de zeven hoofdchakra's. Maak tevens kennis met vijf Chakra-verbindingswegen, zodat je een diep en vernieuwend inzicht in de wisselwerking tussen de Chakra's krijgt 
  • Chakra's en DierenDieren hebben, net als mensen, zowel een energieveld rond hun fysieke lichaam als ook Chakra's. Leer locatie, functie en lichaamsgebied van de zeven hoofd-chakra's bij dieren, en die van het bij dieren aanwezige Brachiale Chakra. 

 

 

 

Cursussen
  • Aura-Soma Level1: Een zesdaagse gecertificeerde Aura-Soma cursus. Zes dagen lang een ervaren van kleur en de analogie met jezelf. Zes dagen lang een kleurrijk kijkje in jezelf.

"Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is." 

K.Schippers

Zonderhanger