Activiteiten: Dier

Meer kennis, handvatten en inzicht in je dier krijg je door na-tuurgeneeskundige adviezen en de cursussen Kruidengeneeskun-de voor dieren; Bachbloesems voor dieren en Homeopathie voor dieren.

Ook zijn er twee unieke workshops waarbij ik gebruik maak van de kleuren van de Aura-Soma Kleurenlicht therapie; namelijk ‘Aura-Soma, Chakra’s en Dieren’ en ‘Onzichtbare Koorden tussen Mens en Dier’.

Tevens zijn op de praktijk graanvrije paardenvoeders van zowel de firma Agrobs als de firma Equifyt (Zupa) te verkrijgen en producten als Syn-Vital, EM (Effectieve Micro organismen), Edasil, Vulkamin, Ostrea Zeeschelpenkalk van de firma Agriton voor biologisch weide- en stalbeheer.

 

Consult
  • Consult voor dieren: Consult met als doel om, samen met de eigenaar of verzorger, helder te krijgen welke fysieke en/of mentale onbalans bij zijn dier speelt en of hiervoor een adequate natuurgeneeskundige ondersteunig is.

 

Workshops
  • Chakra's en Dieren: Deze workshop geeft je inzicht in locatie, functie, lichaamsgebied en tekenen van disbalans van de zeven hoofdchakra's bij dieren, en die van het specifieke Brachiale Chakra of Sleutelchakra.
  • Onzichtbare Koorden tussen Mens en Dier: Deze workshop geeft je inzicht waarom jij en je dier zich hebben verbonden niet alleen vanuit een bewuste herkenbaarheid, maar vooral vanuit een onbewuste herkenbaarheid.

 

Cursussen
  • Fytotherapie voor Dieren: Zeer praktijkgerichte cursus die je inzicht geeft in de werking van verschillende kruiden en de manier waarop je kruiden voor je dier en voor jezelf kunt inzetten.
  • Homeopathie voor Dieren: Deze cursus geeft je inzicht in de toepasbaarheid en het inzetten van Homeopathische [EHBO]middelen voor je dier.
  • Bachbloesems voor Dieren: Deze cursus geeft je inzicht in de werking van de 38 verschillende Bachbloesems en de manier waarop deze ingezet kunnen worden voor zowel mens als dier.
 

"Dankzij wat de dieren ons tonen, hebben we de kans groter te worden dan wij onszelf vanuit onze op onszelf gerichte mensenwereld ooit zouden toedichten."  

Marieke de Vrij

barco zacht